Stressfri med Yoga & Mindfulness

Nyt hold! Onsdage på Østerbro.

Et nyt dags hold for dig der vil fokusere på at afstresse kroppen, gennem yoga, åndedrætsøvelser, enkle meditationer og mindfulness. På dette hold kan du langsomt og i dit eget tempo, lade din krop afstresse, berolige og lade spændinger slippe. Holdet har få deltagere for at sikre at det er et roligt miljø og med god tid til den enkelte.

Lær dig at håndtere stress gennem yoga & mindfulness

Lær at håndtere stress gennem enkle og effektfulde yoga øvelser og mindfulness. skab ro i kroppen og frigør kroppens spændinger.

Hvorfor et yoga hold med fokus på at afstresse?

Vores kroppe er designet til at kunne håndtere stress. Men ikke at leve i konstant stress, i en hektisk hverdag, med tickende to-do lister. Din og min krop er nødt til at komme ned i gear, få et langsomt åndedræt, mærke at skuldrene slipper lidt og bliver tunge… nødt til, at jævnligt finde ro, for at kunne præstere og være effektiv i hverdagen.

Den ro, den kan du finde på dette yoga hold. En gang om ugen kan du give dig selv ro og nærvær. Der nærer din krop og dit sind. Det giver dig et helt andet fundament til at møde verden på. En ro i dit sind, en accept af, at verden er som den er og en tro på at du sagtens kan nå de ting du skal.

En metodisk tilgang vedhjælp af Yoga & Mindfulness

Et hold hvor vi arbejder metodisk med yoga og mindfulness øvelser med fokus på på at afstresse kroppen. Der er få, blide yogastillinger og flow samt åndedrætsøvelser. Timen afsluttes med en dybdeafspænding.

Velegnet til dig der er sygemeldt med stress

Et hold der er især velegnet til dig der lever i en hektisk hverdag, er stresset og/eller er sygemeldt med stress eller har behov for at afstresse.

Tidspunkt & Sted

Onsdage kl 12:00-13:30
Københavns Yoga, Østerbrogade 56E, 2100 Kbh Ø

Tilmelding

Tilmelding og betaling foregår via Kbh Yogas website

Underviser: Mia Mourier

Jeg er dybt fascineret af yoga og yogafilosofiens tusindårige lærdom og viden, men på yogamåtten er jeg kun optaget af hvordan yogaen virker her og nu. I din og min krop.

Jeg underviser med ydmyghed og respekt for den enkelte yoga-deltager, hvad enten deltageren kommer specifikt for at dyrke yoga eller for at få et åndehul i en travl hverdag. I yogalokalet skaber jeg et rum af ro og tillid, hvor vi kan opleve tilfredshed og glæde af yoga.

Min dybdegående viden om yoga og stillinger og bevægelsers effekt på kroppen er baseret på mange års træning (løb, cykling og svømning på elite niveau) samt mange timer på yogamåtten.

Det vil glæde mig til at møde dig!

Læs mere om Mia Mourier