Den Transformerende Overgangsalder

Yogaterapi for den transformerende overgangsalder

Er du kvinde, i midten af 40’erne eller ældre? Har du mærket gener og symptomer, der kan være lidt diffuse, for eksempel ændring i sovevaner, hedeture, manglende koncentration og tanker/følelser, der svæver omkring? Måske en forandret cyklus og tendens til tørhed i slimhinderne.

I min yogaterapi klinik møder jeg mange kvinder med symptomer som er relaterede til både perioden op til overgangsalderen. Mange kvinder kender ikke til hvad denne naturlige livsfase egentlig indebærer og hvad man som kvinde kan forvente – og mange føler at de ikke får den rette hjælp.

Overgangsalderen

Overgangsalderen er en periode, hvor der sker kæmpe forandringer hos os kvinder. Både i krop og i sind og det kan være svært at navigere i.

– Ofte er symptomerne i overgangsalderen lidt diffuse og overlappende.

– Der er generelt meget uvidenhed omkring denne fase i kvindens liv.

– Og det er ofte også tabubelagt, både kulturelt og privat.

En naturlig overgang og fase

Overgangsalderen behøver ikke være et tabu. Overgangsalderen kan opleves som den naturlige livsændring den er. Med samme positive tilgang som når vores børn for eksempel rammer puberteten.

Jeg kan hjælpe dig

Jeg kan hjælpe dig, der har gener der er relaterede til overgangsalderen. Jeg kan give dig en forståelse for denne overgang ud fra et holistisk og individuelt perspektiv.

Jeg kan hjælpe dig med at:

– styrke dig i din overgang fra fertil kvinde til en kvinde i overgangsalderen

– få en forståelse hvad overgangsalderen indebærer, inkl symptom og gener, ud fra et yoga & holistisk perspektiv

– at blive mere sikker på hvad der foregår.

– med denne forståelse, kan du tage bedre beslutninger omkring din overgangsalder. Og ikke bare lade det blive en lang tåget hedetur, men en transformerende overgang!

Workshoppen: Den Transformerende Overgangsalder

Er du blevet nysgerrig hvad Yoga kan gøre for dig. Som kom med til min workshop ’Den Transformerende Overgangsalder’, hvor jeg fortæller om yogaens syn på overgangsalderen.

– En naturlig overgang og som også kan foregå uden det store drama.

– En workshop der giver dig større forståelse for hvad klimakteriet er, ud fra yogiske og ayurvediske principper og hvordan du afhængig af din kropstype kan håndtere eventuelle gener og symptomer.

– Og jeg gennemgår min model: “De 7 trin til den Den Transformerende Overgangsalder” med viden, tips og instruktion.

– og ikke mindst, hvilke specifikke yoga øvelser du skal lave der hjemme for at minimere symptom og lande så blødt som muligt i overgangsalderen.

Næste Transformerende Overgansalder Workshop kommer til Hornbæk, Nordsjælland og i København i løbet af efteråret.
Tjek mine events for datoer og tidpsunkter!

Individuelt Yogaterapi Forløb

Jeg tilbyder også individuelle yogaterapi forløb med fokus på overgangsalderen. Et forløb hvor vi sammen gennemgår dine symptomer og hvor jeg udarbejder et yogaprogram som du så udfører derhjemme. Vi mødes løbende for at justere programmet og følge op på den effekt yogaen har.

Book en tid!

Book en tid eller meld dig til en workshop!

Kunne du tænke dig at melde dig til et forløb eller workshop, er du velkommen at kontakte mig for datoer og tidspunkter.

Hvis du har spørgsmål til yogaterapi som behandlingsform eller overgangsalderen ud fra et yogisk perspektiv, er du velkommen at kontakte mig!