Kranio-Sakral Terapi

En blid behandling med
et dybt og effektfuldt resultat…

 Hvad er Kranio-sakral terapi?

Kranio-sakral terapi er en afspændende og genopbyggende behandling. Ved hjælp af blide tryk på knoglerne i kranie, ansigt, rygsøjle og korsben frigives stress og spænding, lagret i kroppen. Selv om behandlingen er blid er effekten dyb og langtidsvirkende.

Kranio-sakral terapi er en effektiv kropsbehandling til at løse udfordringer som:kraniosakralterapi mia mourier kropsbehandling

  • Stress relaterede lidelser
  • Hovedpine og migræne
  • Nakke- og skulderspændinger
  • Rygsmerter
  • Koncentrationsbesvær eller indlæringsproblemer
  • Tinnitus, svimmelhed og balancebesvær
  • Bidfunktions- og tandproblemer
  • Hormonelle forstyrrelser
  • Forebyggende stresshåndtering

En behandling

Den første behandling starter med en kort samtale om baggrunden for at du er kommet og hvad du vil have ud af forløbet. Herefter begynder behandlingen, hvor du ligger på ryggen på briksen og er fuldt påklædt. En behandling varer typisk 45-50 minutter og kan både foregå i stilhed eller med dialog.

Hver behandling tager udgangspunkt i kroppen som den er, lige nu og her. Derfor kan sessionerne være meget forskellige fra person til person, og fra gang til gang.

KraniosakralTerapi_haenderOplevelsen af behandlingen varierer. Nogle personer føler tydeligt hvordan Kranio-Sakral terapien virker i kroppen og fornemmer afspænding og frigørelse af stress. Andre mærker ikke andet end velbehag og dyb afspænding. Nogle falder i søvn.

Hvad du oplever under sessionerne er egentlig ikke en rettesnor for hvor effektfuld behandlingen er. Der vil altid ske en forandring og der vil altid være et resultat. Det er bare ikke altid du kan mærke det under behandlingen. Jeg har hørt fra flere klienter at forandringen opleves ved at de efter behandlingen, opdager at de eks. ikke har haft hovedpine i flere dage eller at det ikke gør ondt i kroppen mere. Små forandringer der resulterer i en stor forskel…

Book en behandling!

Hvis du efter den første behandling kan mærke at Kranio-Sakral terapi er effektivt, foreslår jeg at du starter et forløb over 3 gange. Gentagende behandlinger giver god tid til at følge op, så kroppen får tid til at justere og integrere de forandringer der er sket.

Pris

1 behandling – 700 kr
3 behandlinger  i et forløb – 1850 kr.
inkl. indledende samtale og opfølgning

Book en tid til kranio-sakral terapi

Book tid online: BOOK EN TID
Book via mail: mia@mourier.dk eller sms: 29 78 25 45.

Hvis du vil møde mig inden, er du velkommen til at komme forbi et af de hold jeg underviser – til en prøvetime – se under Yogahold for tidspunkter og steder. Du er også velkommen at ringe hvis du har spørgsmål.

Leave a Reply