Mia Mourier

 “Jeg er dybt fascineret af yoga og yogafilosofiens tusindårige lærdom og viden, men på yogamåtten er jeg kun optaget af hvordan yogaen virker her og nu. I din og min krop.”

Jeg er passioneret yogalærer. Jeg ved at yoga kan give en stor effekt og jeg bruger selv yoga hver dag. I forhold til min egen krop, til at være med mig selv og i relation til andre mennesker og i min undervisning.

Jeg elsker at udforske yoga og jeg er vild med at undervise forskellige mennesker og forskellige behov. Fra yogahold til ene-timer og private grupper, til special hold som Stressfri med Yoga & Mindfulness. I 2016-18 har jeg uddanet mig i Yoga Terapi, fra det anerkendte YogaCampus i London. Du kan læse mere om Yoga Terapi her: Yoga Terapi.

Undervisning

“Jeg underviser med stor respekt for deltagerens krop (hvad kroppen kan og ikke kan) samt ud fra min egen oplevelse af hvad yoga kan gøre for kroppen. Min dybdegående viden om yoga og stillinger og bevægelsers effekt på kroppen er baseret på mange års træning (løb, cykling og svømning på elite niveau) samt mange timers yoga.

Min yogaundervisning fokuserer på at videregive den uanstrengthed og ro jeg selv oplever når jeg dyrker yoga. Jeg underviser med ydmyghed og respekt for den enkelte yogadeltager, hvad enten deltageren kommer med specifikke udfordringer eller for at få et frirum i en travl hverdag. I undervisningen søger jeg at skabe et rum af ro og tillid, hvor du trygt og roligt kan opleve yogaens effekt.”

Baggrund

Jeg underviser og behandler hos Københavns Yoga på Østerbro samt i mit eget firma Yogalicious på Havnevej i Hornbæk.

At arbejde med yoga er at konstant være i uddannelse og i undersøgelse af yogaen og dens effekt. Jeg deltager løbende i videreuddannelse indenfor Yoga og Ayurveda og nyder at deltage i yoga workshops med andre lærere og kolleger. At videreuddanne mig, giver mig en øget indsigt i min egen krop i forhold til yoga og inspiration til undervisningen.

Leave a Reply