Retreats

Kom med til yoga retreat. Dage med fokus på dig.
Tid til dig. Tid til refleksion. Tid til at være.

At tage på et retreat er unik mulighed for at fordybe dig i yogaen og dens effekt. Og til at give dig selv tid og rum til ikke andet end yoga og ro.

Mine retreats byder på daglig yogaundervisning, velafbalanceret og lokalt tilberedt mad, tid til ro og fordybelse gennem yoga samt mulighed for enetimer i form af yogaterapi eller kropsbehandling.

Retreat stederne er nøje udvalgt, for at give dig den bedste oplevelse, i forhold til at slappe af, nyde smukke omgivelserne og opleve ro. Jeg har tilbudt retreats siden 2014 og har gode samarbejdspartnere både på Mallorca og i Sverige.

Hvert år tilbyder jeg også et Yoga & Hike retreat hvor vi vandrer, enten i bjergene på Mallorcas eller i de skønne svenske skove omkring Österlen – en oplevelse af naturens harmoni, som et komplement til yoga og velvære.

Du er velkommen at læse mere om de forskellige retreats nedenfor eller kontakte mig direkte hvis du har spørgsmål 

Næste retreats

LUKSUS YOGA RETREAT – CAL REIET, MALLORCA
Dato: 7. sept – 11. sept 2020 Sted: Santanyí, Mallorca,
Tilbagelænet luksus retreat, med yoga, behandlinger og afslapning ved poolen.

YOGA & HIKE WEEKEND RETREAT – ÖSTERLEN, SVERIGE
Dato: 18. sept – 20. sept 2020 Sted: Östangård, Sverige
Yoga, Mindfulness og vandring i på Österlen.

YOGA & MINDFULNESS RETREAT – MALLORCA
Dato: 2. juni – 6 juni 2021 Sted: Mallorca,
Retreat med yoga, mindfulness og tid til ro.

Det siger deltagerne…

“Mias Yoga retreats er en fantastisk rejse i mere end en forstand. Steder der oser af ro og harmoni, det er næring for både krop og sjæl. Lækreste veggie-mad og masser af tid til ro og afslapning i en perfekt kombination med masser af yoga. Jeg får en velfortjent pause, hvor jeg får tid til at mærke og sanse hvad JEG har brug for og lyst til. Der er tid til at fordybe sig i både yoga, meditation og tid til at bare lave ingenting. Det er ren luksus!

Mia forbereder, planlægger og arrangerer så vi deltagere bare møder op og med det samme føler sig hjemme og godt tilpas. Mias behagelige og omsorgsfulde væsen smitter af på hele gruppen. Selv om du rejser alene, føler du dig med det samme som en del af fællesskabet. Når det er sagt er der samtidigt også masser af plads til at man kan vælge at få lige så meget egen-tid som man har brug for. Du kan vælge fællesskabet til og fra lige som det passer dig. Det er altid en magisk oplevelse at være med på Mias retreats”. – Yoga Retreat, Mallorca 2019

Billeder fra tidligere år…