Mindful Yoga

Yogalicious på Havnevej i Hornbæk – Her ligger Nordsjællands måske smukkeste yogalokale. Terapeutisk yoga med dybdegående effekt. Her er ro og stilhed og fokus på dig! Jeg underviser yoga i forløb – yogahold med plads til 12 på holdet og fordybelses yogaforløb med maks 5 personer, hvor vi går i dybden med yoga, åndedrætsøvelser og meditation.

Det er ikke kun lokalet der er skønt, lige nede af vejen har du Hornbæk strand, med kilometervis af strand og hav og inden få minutters gang, har du hele Hornbæk Plantage. Du kan altid kombinere yoga med et dyp i havet eller en gåtur på stranden eller i skoven… Varmt velkommen!

Yogaforløb & Fordybelsesforløb

Mandag

18:30-20:00Mindful Yoga Forløb
17 aug – 14 december
15 gange
Mia Mourier
Hornbæk
Tilmeld dig her!
Tirsdag
Yogaterapi sessioner
Mia Mourier
Hornbæk
Book her!
Onsdag
8:30-10:00Mindful Yoga Forløb
19 aug – 16 december
15 gange
Mia Mourier
Hornbæk

Tilmeld dig her!

Torsdag


16:30-18:00Mindful Yoga Forløb
3 sept – 19 nov
10 gange
Mia Mourier
Østerbro
& ONLINE
Tilmeld dig her!
Fredag
8:30-10:00
Mindful Yoga –
Fordybelses forløb
21 aug – 6 nov
9 gange
Mia Mourier
Hornbæk

Maks 5 pladser

Tilmeld dig her!

Priser & Tilmelding

Hos Yogalicious kan du tilmelde dig et yogaforløb for én sæson af gangen. på et hold for hele sæsonen. Den største og mest dybdegående effekt af yoga, får du ved at lave yoga, jævnligt. Derfor kan du kun gå til yoga på forløb her.

Vil du prøve Mindful Yoga inden du melder dig til?
3x Prøve klippekort – 300 kr.
(Kan kun købes én gang)

Lidt om den yoga jeg underviser…

Mindful Yoga er terapeutisk yoga, hvor vi giver kroppen mulighed for at mærke kroppens iboende harmoni mellem krop og sind. Når du går til yoga i et yogaforløb, kan du en gang om ugen, give dig selv ro og nærvær, der nærer din krop og dit sind. Det giver dig et helt andet fundament til at møde verden på. En ro i dit sind, en accept af, at verden er som den er og en tro på at du sagtens kan nå de ting du skal.

Mindful Yoga er et terapeutisk yoga, i et blidt flow der i samspil med kroppens naturlige åndedræt, åbner, bevidstgør og styrker din krop. Bevægelser og stillinger er sat sammen til at invitere en dybere følsomhed og lydhørhed i kroppen, hvilket åbner op for muligheden for at være i kroppen med uanstrengthed og give slip på unødvendige spændinger.

Hver time indeholder åndedrætsøvelser, yoga i blødt flow samt lang afsluttende dybdeafspænding.

Mindful Yoga er især velegnet til dig der lever i en hektisk hverdag, er stresset og/eller er sygemeldt med stress eller har behov for at afstresse.