Template - FB Ads

Yoga forløb i gruppe

At deltage i en ugentlig yogagruppe over en længere periode er en af det mest effektfulde måder at balancere sin krop og sit sind på. Under sæsonen vil yogaklasserne bliver undervist efter forskellige temaer og vi kommer hele kroppen og sindet igennem!

FORLØB
Mandag 18:30-20:00 // Hornbæk
Onsdag 8:30-10:00 // Hornbæk
Onsdag 17:00-18:30 // Østerbro
Fredag 8:30-10:00 // Hornbæk

TILMELDING
Tilmelding til efterårets yogaforløb er åbnet! Der er early-bird pris på alle hold frem til 1. juli..Tilmelding er bindende og efter først-til-mølle princip.

“Yoga doesn’t care about what you have been; yoga cares about the person you are becoming.
Yoga was designed for a vast and profound purpose, and for it to be truly called yoga, its essence must be embodied.”
– Aadil Palkhivala

INSPIRATION

Artikel: Indre styrke

#staygrounded er ikke altid så let. Især ikke når bølgerne går højt og kalenderen er fyldt op. I yogaterapi er det lige netop det vi øver og træner, at mærke...

LÆS MERE

Artikel: At se ind i tågen…

#atseinditågen Sådan kan det føles en gang imellem. Når du lytter ind i kroppen. Nogle gange er kroppens signaler tydelige, andre gange er de subtile og utydelige. Og så er...

LÆS MERE

ANDRE SIGER

“Mias store viden indenfor yoga og yogaterapi i forbindelse med hendes yderst empatiske væsen, har gjort at mine yogatimer føles som et velfortjent fristed og pause. Min ugentlige yoga hos Mia er hellig for mig.”

Mette,
Deltager på hold

“Når jeg træder ind i yogalokalet hos Mia lægger jeg stress og jag bag mig. Med den indledende åndedrætsøvelse lander både min krop og mit sind. Det hele foregår i et roligt og afstressende tempo.”

Maria,
Deltager på hold

“Jeg føler aldrig et pres om at jeg SKAL noget til Mias yogatimer og der bliver lagt stor vægt på at mærke efter hvad der føles rart og rigtigt for mig, lige her og nu. Mia formår at møde os hver i sær lige der hvor man er, der er plads til alle.

Søren,
Deltager på hold