YOGARETREATS

Mindful Yoga Retreats udvalgte steder i Danmark,  Sverige og på skønne på Mallorca og. Her er der tid til at retreate fra en hverdag, der er tid til ro. Der er tid til fordybelse. Der er tid til dig.

Jeg har holdt retreats siden 2014 og elsker at dele de unikke oplevelser vi får på et retreat. Det smukke i at rejse ud for at finde hjem!

IMG_2639

LUKSUS YOGA RETREAT - MALLORCA

Kom med til et uforglemmeligt yoga retreat på Mallorcas mest fantastiske holitiske retreat hotel. Her skal vi ikke andet end nyde de vildt smukke omgivelser, fordybe os i yoga og mindfulness og det at bare være.
Det her er et treat i aller højste grad. Et treat til dig og din krop. Hotellet er i top – ren tilbagelænet luksus og med en stilren indretning der inviterer til ro.
Når du vel er checket ind, har du ikke lyst til at tage afsted igen. Her er spa, pool med smoothie bar, vores eget yogashala med de smukkeste træloft og med en smuk udsigt til haven. Hotellet har egen restaurant og det er her vi spiser alle måltider.

YOGA & HIKE RETREAT - MALLORCA

Yoga og vandring er den ideelle kombination af store naturoplevelser og rolig og dybdevirkende yoga. En mulighed for at lade naturens i boende harmoni og Mallorcas smukke bjerge inspirere og fordybe din yoga. Og mærke relationen mellem krop, sind og natur.
Kom med på et yogaretreat hvor dagene er dine, tiden er langsom og du ikke skal nå noget. Udover, at lave yoga på terrassen, vandre i de smukkeste bjerge, nyde omgivelserne og ikke mindst – nyde fantastisk mad, der er lavet kun til os af vores egenkok.
IMG_6069
IMG_6139

Yoga Weekend retreats – Österlen, Sverige

Yoga, Mindfulness, Yoga Nidra og Meditation, reflektion, tid til ro, tid til natur, god mad, smukke omgivelser, den skønneste trelængende gård som vi har helt for os selv. Tæt på hav og strand og vandrerled.
 
Vi bor og laver yoga på ‘Östangård’. En skøn gård med ro og afslapning som tema. Om sommeren bliver gården brugt som Bed & Breakfast med en lækker sommerrestaurant, hvor maden er baseret på lokale og økologiske råvarer. Under retreatet har vi hele Östangård til rådighed og vi er de eneste der bor på gården.

ARTIKLER

Artikel: Indre styrke

#staygrounded er ikke altid så let. Især ikke når bølgerne går højt og kalenderen er fyldt op. I yogaterapi er det lige netop det vi øver og træner, at mærke...

LÆS MERE

Artikel: At se ind i tågen…

#atseinditågen Sådan kan det føles en gang imellem. Når du lytter ind i kroppen. Nogle gange er kroppens signaler tydelige, andre gange er de subtile og utydelige. Og så er...

LÆS MERE

ANDRE SIGER

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.”

Maria, 41 år

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.”

Maria, 41 år

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.”

Maria, 41 år