Yoga Retreats – Mallorca & Sverige

Jeg afholder skønne retreats udvalgte steder på Mallorca og i Sverige. Her er der tid til at retreate fra en hverdag, der er tid til ro. Der er tid til fordybelse. Der er tid til dig. Et retreat handler om at finde hjem til dig selv. Hvor der er mulighed for at få kontakt til den indre dybe fred der er tilgængelig for os alle når vi stopper op og falder til ro.

Retreatet byder på daglig yoga & mindfulness undervisning, fordelt på morgen og sen eftermiddag, samt en aften mindfulness session. Efter sessionerne kan du tage på stranden, gå ture i det smukke område, hoppe i poolen, nyde stilheden på terrassen eller hvad du ellers har lyst til. På Yoga og Hike retreatene væver vi vandring i smuk natur ind i retreatets program.

Jeg har holdt retreats siden 2014 og elsker at dele de unikke oplevelser vi får på et retreat. Det smukke i at rejse ud for at finde hjem!


Find dit retreat!


IMG_2639

LUKSUS YOGA RETREAT – MALLORCA

Kom med til et uforglemmeligt yoga retreat på Mallorcas mest fantastiske holitiske retreat hotel. Her skal vi ikke andet end nyde de vildt smukke omgivelser, fordybe os i yoga og mindfulness og det at bare være.Det her er et treat i aller højste grad. Et treat til dig og din krop. Hotellet er i top – ren tilbagelænet luksus og med en stilren indretning der inviterer til ro.Når du vel er checket ind, har du ikke lyst til at tage afsted igen. Her er spa, pool med smoothie bar, vores eget yogashala med de smukkeste træloft og med en smuk udsigt til haven. Hotellet har egen restaurant og det er her vi spiser alle måltider. LUKSUS YOGA RETREAT – 21-25 Maj 2022 – ÅBENT FOR TILMELDING!

Ja, tilmeld mig Luksus Yoga Retreat 2022!

Pics from Cal Reiet
IMG_2638
IMG_2639
IMG_2640
IMG_2641
IMG_2642
IMG_2644
IMG_2645
IMG_2647

Forrige
Næste

YOGA & HIKE RETREAT – MALLORCA

Yoga og vandring er den ideelle kombination af store naturoplevelser og rolig og dybdevirkende yoga. En mulighed for at lade naturens i boende harmoni og Mallorcas smukke bjerge inspirere og fordybe din yoga. Og mærke relationen mellem krop, sind og natur.Kom med på et yogaretreat hvor dagene er dine, tiden er langsom og du ikke skal nå noget. Udover, at lave yoga på terrassen, vandre i de smukkeste bjerge, nyde omgivelserne og ikke mindst – nyde fantastisk mad, der er lavet kun til os af vores egen kok.

Klik her

IMG_6069

canc8
IMG_6024
IMG_6051
IMG_6069
IMG_6075
IMG_6081
IMG_6224
IMG_6094
IMG_6234
x-IMG_2927
IMG_2792
IMG_6240
x-IMG_E6662
IMG_6247

Forrige
Næste
IMG_6139

Yoga Weekend retreats – Österlen, Sverige

Yoga, Mindfulness, Yoga Nidra og Meditation, reflektion, tid til ro, tid til natur, god mad, smukke omgivelser, den skønneste trelængende gård som vi har helt for os selv. Tæt på hav og strand og vandrerled. Vi bor og laver yoga på ‘Östangård’. En skøn gård med ro og afslapning som tema. Om sommeren bliver gården brugt som Bed & Breakfast med en lækker sommerrestaurant, hvor maden er baseret på lokale og økologiske råvarer. Under retreatet har vi hele Östangård til rådighed og vi er de eneste der bor på gården. YOGA & HIKE RETREAT – 16-19 September 2021 – ÅBENT FOR TILMELDING!

Ja, tilmeld mig Yoga & Hike Retreat!

IMG_6139
IMG_6156
IMG_6166
IMG_6168
IMG_6174
IMG_6178
IMG_6186
IMG_6209
IMG_6221
IMG_6222
IMG_6226
IMG_6227
IMG_6267

Forrige
Næste

TESTIMONIALS

“Tusind tak for en dejlig tur til Mallorca. En tur som har givet ny energi, indsigt i krop og sind, nye øvelser som virker bedre for mig og skønne naturoplevelser med dejlige mennesker. 

Jeg holder meget af den langsomme yoga med lange stræk. Derfor synes jeg at din undervisning var i særklasse og det skal du have tusind tak for.

Din tilgang til yogaen virker meget naturlig for mig, og jeg fornemmer tydeligt at din undervisning er forankret i stor erfaring, viden og selvindsigt. ”

Henning,
Yoga & Hike Retreat på Mallorca

“Tak for en fantastisk rejse i mere end en forstand. Du formår altid formår at vælge steder der oser af ro og harmoni, det er næring for både krop og sjæl.

Masser af tid til ro og afslapning i en perfekt kombination med masser af yoga. Jeg får tid til at mærke og sanse hvad JEG har brug for og lyst til. Der er tid til at fordybe sig i både yoga, meditation og tid til at bare lave ingenting. Det er ren luksus.

Det er altid en magisk oplevelse at være afsted på Mias retreats.”

Maria,
Yoga Retreat på Mallorca

“Jeg kan kun anbefale at tage på retrests med Mia. Hendes behagelige og omsorgsfulde væsen smitter af på hele gruppen.

Selv om du rejser alene, føler du dig med det samme som en del af fællesskabet. Når det er sagt er der samtidigt også masser af plads til at man kan vælge at få lige så meget egen-tid som man har brug for. Du kan vælge fællesskabet til og fra lige som det passer dig uden at der er nogen der synes det er mærkeligt.

Jeg glæder mig allerede til næste gang!”

Hanna,

Yoga & Hike Retreat på Österlen, Sverige

INSPIRATION


Artikel: Indre styrke

#staygrounded er ikke altid så let. Især ikke når bølgerne går højt og kalenderen er fyldt op. I yogaterapi er det lige netop det vi øver og træner, at mærke…

LÆS MERE


Artikel: At se ind i tågen…

#atseinditågen Sådan kan det føles en gang imellem. Når du lytter ind i kroppen. Nogle gange er kroppens signaler tydelige, andre gange er de subtile og utydelige. Og så er…

LÆS MERE