Yogaterapi - Individuel yoga med dyb effekt

I yoga terapi er det dig det handler om. Og kun dig. Yoga der foregår individuelt – hvor du har mulighed for at gå i dybden med yoga der er udelukkende tilpasset dig og dine behov. Gennem yogaterapi arbejder vi med de forskellige lag i din krop og dit sind, fra det fysiske, til energetiske og din vejrtrækning, til det mentale, som følelser, tanker og intution. At vi kan arbejde med de forskellige lag samtidig ud fra lige netop dit behov, gør yogaterapi effektiv og dybdegående.

Yogaterapi er en holistisk tilgang til krop og sind. Baseret på viden og erfaring fra Yoga og dens søster videnskab, Ayurveda samt videnskablige og forskningsbaseret viden fra anatomi og ”traditionel” sundhedsviden fra vesten.

Yogaterapi  er en holistisk tilgang
til at skabe balance i krop og sind.

Forebygger og afhjælper sygdom, lidelser og tilstande.

Understøtter helbredelse i forhold til en sygdom
eller ubalance i krop og sind.

Forbedrer din livskvalitet, velvære,
koncentration og indre styrke.

Hvordan fungerer Yogaterapi?

Den første gang vi mødes, har vi en kort samtale om din situation og vi kigger på krop og bevægelser. Vi finder frem til formål med forløbet og aftaler den videre process.

Derefter mødes vi over flere gange og sammen finder vi et program der passer din situation. Yogaprogrammet  indeholder typisk en blanding af yogaøvelser, åndedrætsøvelser og meditationer. Det er altid tilpasset din hverdag, bla i forhold hvor meget tid du har og hvor du har mulighed for at lave yoga der hjemme. Du får video og lydfiler til at støtte dig med yogaen derhjemme.

Alt foregår i dit tempo og i det omfang der er hensigtsmæssigt for dig…

Vil du vide mere?

Kontakt mig for opstart af yogaterapi forløb.
Du er velkommen at ringe eller skrive!

mobil: 29782545
mail: mia @ mourier . dk

Hvad siger andre?

“Da jeg fik konstateret kræft kontaktede jeg Mia for et yogaterapeutisk forløb. Jeg oplevede, at min krop lukkede ned p.g.a. de overvældende følelser, min sygdom medførte.

Mia mødte mig kompetent og empatisk og hjalp mig med igen at komme i kontakt med mine enge iboende kræfter.
Med Mia ved min side begyndte jeg at mærke mig selv – og tage imod alle tanker, følelser og kropslige sansninger. Jeg blev blidt støttet i at rumme hele mig selv – også alt det, jeg forestillede mig ikke burde være der.

Nu er jeg kræft fri og vi arbejder på at skabe en sammenhæng og resonans mellem sind og krop. Når jeg er hos Mia får jeg en fornemmelse af frihed og lethed i kroppen og ikke mindst en indre ro.”

Hvad siger andre?

Helle, Yogaterapi for kræftforløb

“Jeg havde fire møder hos Mia over to måneders periode i det hyggelige yogastudio i Hornbæk. Her følte jeg mig straks afslappet og midt i hendes opmærksomhed. Man er ikke i tvivl om, at man er i kvalificerede hænder.

Jeg fik et yogaprogram med yoga- og åndedrætsøvelser, som jeg trænede  fem morgener om ugen over en otte måneders periode.

Efter et par måneder var jeg på ferie i Indien, hvor jeg indså at jeg kun havde taget min medicin sporadisk! Jeg turde ikke håbe. Jeg troede, det skyldes det varme klima. Da jeg kom hjem var det stadig vinter. men det påvirkede ikke min astma!

Jeg har i dag reduceret min astma medicin med 50%. Og det bedste er, at jeg fik redskaber til at hjælpe mig selv, gennem yogaterapi.

Mia får mine varmeste anbefalinger og jeg er dybt taknemmelig.”

Peter, Yogaterapi for Astma

“Første gang jeg var til yogaterapi hos Mia følte jeg mig med ét forstået og lyttet til.

Der er en rolig stemning omkring Mia og masser af tålmodighed. Hendes forståelse af hvad en stressrelateret depression gjorde ved min krop og hvilke udfordringer, jeg stod med, var guld værd.

Mia fik mig tilbage på yogamåtten uden at jeg overbelastede mit system. Det er det smukke ved yogaterapi ifht almindelig yoga, når man er syg eller skadet. Yogaen skræddersyes til den enkelte.

Mia får mine bedste anbefalinger.”

Maria,  Yogaterapi forløb for stress-håndtering

Inspiration

Hvad er indre styrke?

#staygrounded er ikke altid så let. Især ikke når bølgerne går højt og kalenderen er fyldt op. I yogaterapi er det lige netop det vi øver og træner, at mærke...

LÆS MERE

Hvad er balance?

Hvad er balance? Er det noget der kan trænes eller findes balance bare naturlig?  Svaret på det, er både ja og ja. På yogamåtten kan vi både træne den fysiske...

LÆS MERE

At turde se ind i tågen…

#atseinditågen Sådan kan det føles en gang imellem. Når du lytter ind i kroppen. Nogle gange er kroppens signaler tydelige, andre gange er de subtile og utydelige. Og så er...

LÆS MERE