YOGATERAPI

Yoga terapi er baseret på en blanding af tusindårig viden og erfaring fra Yoga og dens søster videnskab, Ayurveda samt anatomi og generel ”traditionel” sundhedsviden fra vesten. Yoga terapi kan forebygge og afhjælpe sygdom, understøtte helbredelse i forhold til en sygdom eller ubalance og forbedre din livskvalitet. Det er en holistisk tilgang til at øge muligheden for at skabe balance i krop og sind.

I yoga terapi er det dig det handler om. Og kun dig. Yoga der foregår individuelt – hvor du har mulighed for at gå i dybden med yoga der er udelukkende tilpasset dig og dine behov. Gennem yogaterapi arbejder vi med de forskellige lag i din krop og dit sind, fra det fysiske, og energetiske til åndedræt, og det mentale, som følelser, tanker og intution. Og det er derfor yogaterapi er så effektivt, vi kan arbejde med alle lag og med forskellig intensitet.

Den første gang vi mødes, har vi en kort samtale om din situation og vi kigger på krop og bevægelser. Vi finder frem til formål med forløbet og aftaler den videre process. Derefter mødes vi over flere gange og sammen finder vi de yogaøvelser der passer din situation. Alt foregår i dit tempo og i det omfang der er hensigtsmæssigt for dig…

Kontakt mig for opstart af yogaterapi forløb. Du kan ringe eller skrive!
mob 29782545
mail mia @ mourier . dk